Valikko Sulje
sointukylpy sipoossa

Keijujen ja maahisten sointukylpy Sipoossa 2.8.2022 klo 16

Lapsen Valo ry ja Taikavoimat järjestää 2.8 klo 16-18 Ahlbergin Puutarhalla ilmaisen perhetapahtuman. Teemana on keijujen ja maahisten sointukylpy. Koko perhe pääsee nauttimaan äänimaljarentoutuksesta luonnon helmassa. Sointukylpy on jokaiselle kokijalle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. 

Tapahtumassa myynnissä juotavaa ja pientä syötävää. Tuotot menee Lapsen Valo ry:n hyväksi. Lapset saavat halutessaan pukeutua keijuiksi tai maahisiksi.

Sointukylpy Sipoossa – Tapahtuman kumppanit

Lapsen Valo ry saa tapahtuman toteuttamiseen avustusta Sipoon kunnalta. Lämmin Kiitos Sipoolle. Tapahtuman markkinointiin Lapsen Valo saa apua TAIKAVOIMILTA, joka on tulevaisuuden auttamisen kollektiivi. TAIKAVOIMAT on henkisen, psyykkisen ja fyysisen uuden ajan palveluntarjoaja, media sekä tila Mannerheimintie 162 osoitteessa.

Tapahtumapaikka: Ahlbergin puutarha, Immersbyntie 101 01120 Västerskog.

Ota seurantaan Instassa Lapsen Valo ry, Taikavoimat ja Ahlbergin puutarha.

Sipoon kunnan tapahtumakalenteri.

Lapsen Valo ry:n toiminnan tarkoitus

Lapsen Valo Yhdistyksen tarkoituksena on edistää lasten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää lapsille perheineen leirejä, tapahtumia, koulutusta ja tukitoimintaa. Palvelumme on suunnattu perheille, jotka haluavat edistää tietoista läsnäoloa, parantaa tunnetaitoja sekä syventää luontoyhteyttä.

Kohdistamme avustuksena ja lahjoituksina saatuja varoja erityisesti haastavassa elämäntilanteessa oleville lapsille. Haaveenamme on viedä esimerkiksi sointukylvyt lastenkoteihin.

Tervetuloa jäseneksi.

Äänimaljat ja sointukylpy

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa,mieltä että sielua. Sointukylvystä nauttivat niin lapset kuin vanhuksetkin. Myös eläimistä esimerkiksi hevosille ja koirille on tehty äänimaljahoitoja.

Sointukylvyn vaikutuksia

 • Vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen.
 • Äänivärähtelyt huuhtelevat kehon jokaista solua ja tasapainottavat energian virtausta kehosta.
 • Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu.
 • Oksitosiini eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy.
 • Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille.
 • Hermosto ja lihakset rentoutuvat
 • Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon ”taistele tai pakene” -reaktiot laantumaan. 

Milloin sointukylpy ei sovi

 • Jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä, ei äänihoitoja suositella, koska ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyjen vaikutuksista syöpäsoluihin.
 • Jos sinulla on sydämentahdistin ja voimakkaat äänet vaikuttavat sydämesi toimintaan, ei sointukylpyä suositella.
 • Jos sinulla on liikuntarajoitteita ja lattialle makuulle käyminen on hankalaa, voit kuitenkin nauttia sointukylvystä istuen tuolilla.
 • Raskaana olevat ovat tervetulleita sointukylpyyn.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial