Valikko Sulje

Päivä luonnossa

Päivä luonnossa tarjoaa lempeän laskeutumisen hektisyydestä läsnäoloon ilman älylaitteita, niin lapsille, perheille kuin aikuisryhmillekin. Päivä koostuu esimerkiksi läsnäolo-, rentoutus-, virkistys- , voimavara- ja mielentaitoharjoituksista, yhdistettynä leikkiin, kiireettömyyteen ja nautiskeluun. Annamme luonnolle luvan kannatella sekä voimaannuttaa meitä.

Luontoyhteyden vahvistaminen

Luontoyhteyden vahvistaminen alkaa luontoon menemisestä ja sisäänpäin kääntymisestä. Keskittymällä omiin aisteihimme ja tuntemuksiimme aukaisemme mahdollisuuden uusille oivalluksille, näköaloille ja luomme samalla tilaa kuunnella itseämme.

Luonnolla on tutkitusti valtavasti terveysvaikutuksia esimerkiksi stressin lievittäjänä, positiivisten tunteiden kokemista lisäävänä tekijänä, verenpaineen alentajana sekä oppimista ja keskittymistä tukevana elementtinä. Myönteisiä vaikutuksia psyykkiseen sekä fyysiseen terveyteen tuo kiireetön luonnossa vietetty aika. Teemme luonnossa kokonaisvaltaisesti palauttavia harjoituksia, pysähdymme läsnäoloon luonnon ja itsemme äärelle sekä annamme ympäröivälle luonnolle mahdollisuuden eheyttää meitä.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial