Valikko Sulje

Äänimaljahoito ja sointukylvyt

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljahoito sekä sointukylpy toimivat syvärentoutuksena laskien aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle. Äänimaljat ovatkin ihana keino saada keho ja mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan.

Uniongelmista, stressistä ja lihassäryistä kärsineet ovat kokeneet saaneensa äänimaljahoidosta apua ongelmiinsa. Hoito sopii kaikenikäisille ja sitä käytetään myös yhtenä hoitomuotona ylivilkkaille lapsille. Lapset nauttivat yleensä äänimaljojen rauhoittavasta soinnista.

Lue tästä Västerskogin päiväkodin sointukylvyistä lasten palautteita. Tapahtuman mahdollisti Varuboden-Osla.

Lapsen Valo ry ja Taikavoimat MTV3 Huomenta Suomi ohjelmassa

Katso ohjelma tästä.

Mihin äänimaljahoito auttaa?

Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen: rauhoittumiseen, stressiin, syvärentoutukseen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystilojen laukaisemiseen.

Hermostollisesti hoidossa pyritään parasympaattisen lepohermoston aktivoimiseen ja sympaattisen hermoston rauhoittumiseen. Äänimaljahoito tukee energian virtaamista ja sitä kautta parantaa terveyttä.

Äänimaljahoitajat ja sointukylpyohjaajat

Lapsen Valon perustajista äänimaljahoitoja ja sointukylpyjä toteuttaa Heidi Ekholm-Talas, Piia Heinonen ja Pamela Tola. Olemme kaikki käyneet Enkelikartanon Tiibettiläisen äänimaljahoitajan ja sointukylpyohjaajan kurssit.

Viedään yhdessä sointukylvyt lapsille

Haaveenamme on viedä sointukylvyt päiväkoteihin, eskareihin, kouluihin ja lastenkoteihin. Toteutamme näitä lahjoitusvaroin.

Tilaa sointukylpy tapahtumaasi

Voit tilata meidät ohjaamaan sointukylvyn vaikkapa yritystapahtumiin, polttareihin tai baby showereihin. Käytössämme on 10 hengen ryhmille Taikavoimien tila Mannerhemintie 162 osoitteessa. Isommille ryhmille etsimme tilan tai voimme tulla teidän varaamaan tilaan.

Ota yhteyttä heidi@lapsenvalory.fi tai 0504391075.

sointukylpy
Kuva: Paavo Majaluoma / Sointukylpy Ahlbergin puutarhalla Sipoossa.

Äänimaljahoito ei sovi

  • Jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä. Äänimaljahoitoja ei suositella, koska ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyjen vaikutuksista syöpäsoluihin.
  • Jos sinulla on sydämentahdistin ja voimakkaat äänet vaikuttavat sydämesi toimintaan.

Lue myös VOIMAA tapahtumakonseptista.

aanimaljahoito
Heidi Ekholm-Talas
sointukylpyohjaaja
Piia Heinonen
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial