Valikko Sulje
pur-kauppa

Käyttäessäsi PUR-Kaupassa alekoodia lapsenvalo10 tuet samalla Lapsen Valo ry:n työtä lasten hyväksi.


Alekoodilla saat -10% alennusta. Koodin ehdot:

Saat alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista, lukuun ottamatta e-kirjaa sekä Esse -tuotteita. Koodi on voimassa 2024 loppuun asti, ja sen voi käyttää rajoittamattoman monta kertaa uudelleen.

Lapsen Valo Ry edistää lasten henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Lapsen Valo Yhdistyksen tarkoituksena on edistää lasten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää lapsille perheineen leirejä, tapahtumia, koulutusta ja tukitoimintaa. Palvelumme on suunnattu perheille, jotka haluavat edistää tietoista läsnäoloa, parantaa tunnetaitoja sekä syventää luontoyhteyttä.

Missio: Sointukylvyt päiväkoteihin ja kouluihin

Missionamme on viedä sointukylvyt lastenkoteihin, päiväkoteihin ja kouluihin. Äänimaljat auttavat rauhoittumiseen, stressiin, syvärentoutukseen, ahdistukseen, unettomuuteen sekä kehon jännitystilojen laukaisemiseen.

Olemme toteuttaneet sointukylpyjä Sipoon päiväkodeissa Varuboden-Oslan tuella. Sipoon kunta on tukenut perheille suunnattuja ilmaisia sointukylpyjä. Kutsumme yritykset ja julkisen sektorin yhdessä kanssamme viemään hyvinvointia lapsille ympäri Suomen.

Rauhoittuminen osaksi lapsen ja nuoren arkipäivää

Lapsella ja nuorella on helpompi rauhoittua äänimaljojen sointia kuunnellen, kuin opetella meditoimaan hiljaisuudessa. Yksi tapa miten toteutamme missiotamme on tuoda säännölliset sointukylvyt rauhoittamaan arkea päiväkoteihin ja kouluihin. Toivomme tulevaisuudessa työllistävämme yhä useampia pienyrittäjiä. Pienyrittäjien osaamisalueena voi olla mm. mindfulness, rentoutuminen, taideterapia, hengitys sekä sointukylpy.

PUR-Kauppa jakaa samat arvot kanssamme

– Olemme iloisia yhteistyöstä PUR-Kaupan kanssa, joka jakaa samat arvot ja haluaa kannustaa ihmisiä löytämään luonnonmukaisia hoitokeinoja hyvinvoinnin ylläpitoon, kertoo Lapsen Valo Ry:n hallituksen puheenjohtaja Heidi Ekholm-Talas.

Kutsumme teidät mukaan myös jäseniksi yhdistykseen. Yksityishenkilön vuosimaksu on 33€. Toimintaa voi tukea myös yksittäisillä lahjoituksilla. Ota somekanavamme seurantaan.

Tutustu Lapsen Valoon www.lapsenvalory.fi

IG www.instagram.com/lapsenvalo

FB www.facebook.com/lapsenvalory

pur-kauppa

PUR-Kauppa ja sen tarina tarinaa

PUR (viralliselta nimeltään Circlum Farmasia Oy) on pieni perheyritys, jota luotsaa toisen polven yrittäjä Anu Pekkonen. Hänen äitinsä apteekkari Onerva Pekkonen perusti yrityksen 90-luvun puolivälissä Hakaniemen apteekin yhteyteen. 

PUR on kokonaisvaltaista hyvää oloa, kaikissa sen muodoissa. Rakastamme lempeyttä, kuplivaa iloa ja syvää ymmärrystä ihmisestä kokonaisuutena. Osana toimintaamme ovat inspiroiva kivijalkamyymälä Helsingin Kampissa sekä verkkokauppa.

Valikoimamme koostuu huolellisesti kuratoidusta valikoimasta luonnollisia ja toimiviksi todettuja tuotteita terveyteen ja hyvään oloon, mukaan lukien ayurvediset ja homeopaattiset valmisteet, korkeasta laadustaan tunnetut ravintolisät, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, luomuelintarvikkeita sekä ekologisia arjen kulutustavaroita.

Olemme tarkkoja mitä hyväksymme valikoimiimme ja käymme tuoteselosteet ja raaka-aineluettelot huolella läpi, jottei sinun tarvitsisi. Pyrimme varmistamaan että valikoimamme on aina korkealaatuista, eettisten tuotantokriteereiden mukaista sekä mahdollisimman puhdasta, toisin sanoen, valmistettu luonnonmukaisesti ja ilman turhia lisäaineita. Kun olemme kelpuuttaneet tuotteen ainesosaluettelon puolesta valikoimiin, tiimimme testaa tuotteet myös käyttökokemuksen osalta, jotta voimme varmistaa että poimiessasi tuotteen valikoimastamme, tiedät että se on ehtaa PURia.

Tutustu PUR-kauppaan pur-kauppa.fi

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial