Valikko Sulje

Perustajat

lapsen valo ry perustajat
Lapsen Valo Ry:n perustajat vas. Essi Tiensuu, Piia Heinonen, Pamela Tola ja Heidi Ekholm-Talas

Lapsen Valo Ry:n perustajanelikko

Lapsen Valo Ry syntyi toukokuussa 2021 neljän naisen sydämen toiveesta tarjota lapsille paikka ja mahdollisuuksia oman Valon vahvistamiseen. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja haluamme auttaa lapsia nousemaan heidän omaan voimaansa. Yhdessä teemme suuren muutoksen lasten elämään.

Heidi Ekholm-Talas, sarjayrittäjä, vaikuttaja ja kolmen äiti.

Olen helsinkiläinen 1975 syntynyt kolmen lapsen äiti, vaimo, yrittäjä ja somevaikuttaja. Olen työskennellyt tapahtumien, markkinoinnin ja myynnin parissa pian 30 vuotta sekä toiminut luottamustehtävissä lukuisissa järjestöissä ja yhteisöissä. Omistan Lapsiarkea Median ja teen sisällöntuotantoa Äiti yrittää -blogin lisäksi asiakkaiden kanaviin. Kouluttauduin energiavalmentajaksi ja tarjoan äänimaljahoitoja sekä sointukylpyjä.

Sisälläni on kytenyt pidempään ajatus, että elämäntehtäväni liittyy lasten hyvinvoinnin edistämiseen. Kun sanoin tämän ajatuksen ääneen alkoi universumi heti vastaamaan tähän. Sydämeni pakahtuu ilosta, koska pääsemme rakentamaan jotain ainutlaatuista yhdessä Lapsen Valo Ry:n avulla.

Piia Heinonen, doula ja vyöhyketerapeutti, sointukylpyohjaaja

Olen Piia Heinonen, 45-vuotias kahden lapsen äiti, Tunnevyöhyketerapeutti, Doula sekä Sointukylpyohjaaja Helsingistä. Olen valmistunut Kairon instituutista vuonna 2015 ensiksi moderniksi vyöhyketerapeutiksi ja 2022 Tunne vyöhyketerapeutiksi. Sointukylpy ja äänimaljahoitoja olen opiskellut Peter hess instituutissa sekä Enkelikartanossa ja valmistunut sointukylpyohjaajaksi 2020.

Pamela Tola, näyttelijä ja elokuvaohjaaja, metsämeditaatio ja sointukylpyohjaaja, Lasten ja nuorten säätiön Dreams-lähettiläs 

Essi Tiensuu, erä- ja luonto-opas, lähihoitaja, luonnossa kotonaan -ohjaaja.

Olen väkevät Karjalaiset juuret omaava, 1989 syntynyt äitiydestä haaveileva tuleva vaimo. Olen yli 10 vuoden ajan työskennellyt sosiaali- ja terveysalan sektorilla ihmisten parissa, vauvoista vaareihin. Olen mm. ohjannut luontokoulua, lasten leirejä, ollut perustamassa Helsingin Kaupungille retkeilevää luontopainotteista iltapäiväkerhotoimintaa sekä työskennellyt erityislasten ja -aikuisten parissa.

Sydämen työni kohdistuu lapsiin, perheiden jaksamisen tukemiseen, luonnon parissa työskentelyyn ja näiden yhdistämiseen. Vahvana kutsumuksenani on toimia yksilöllisen luontosuhteen muodostumisen mahdollistajana, viisausperinteiden sanansaattajana ja luonnon parantavien voimien valjastajana. Luotan vakaasti edellä mainittujen tuovan unohtumattomia kokemuksia, iloa, lisäävän terveyttä ja lempeästi palauttavan sisäisen rauhan tilaan.

Liity jäseneksi tästä.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial