Valikko Sulje
Auttamisesta Arkea

Lapsen Valo ry kutsuttiin mukaan Auttamisesta Arkea yhteisöön ja olemme lahjoituskohteena palvelussa.

Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelu on perustettu ratkaisemaan yhteiskunnallisia ongelmia, sillä avuntarve suomalaisessa yhteiskunnassa on lyhyessä ajassa kasvanut odottamattomiin mittoihin.

Palvelun missiona on tehdä auttamisesta arkea valinta kerrallaan. Mukana on kasvava joukko luotettavia suomalaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka ohjaavat palvelumme toimintaa. Lahjoitukset päätyvät Suomessa tehtävään auttamistyöhön ja rahankeräystä valvoo Poliisihallitus.

Miten yritykset voivat osallistua?

Osallista asiakas tai työntekijä valitsemaan henkilökohtaisesti merkityksellinen lahjoituskohde. Kohtaaminen tunnetasolla on vaikuttava ja mieleenpainuva kokemus, joka tukee myyntiä ja markkinointia sekä saa brändisi erottumaan.

Kerro hyväntekemisestä vuoden jokaisena päivänä Auttamisesta Arkea -vastuullisuusmerkillä. Merkki on selkeä viesti asiakkaille ja muille sidosryhmillesi yrityksesi osallisuudesta auttamistyöhön suomalaisen yhteiskunnan hyväksi.

Tutustu palveluun yritysten näkökulmasta.

Miten yksityishenkilöt voivat osallistua?

Yksityishenkilöt voivat lahjoittaa valitsemalleen kohteelle haluamansa summan.

Kuka on Auttamisesta Arkea -palvelun takana?

Auttamisesta Arkea -palvelun arjen toimintaa ylläpitää Influenssi Oy, jonka toimintaa mukana olevat kansalaisjärjestöt ohjaavat hallituksesta ja työryhmästä käsin. Influenssin ensisijainen tehtävä on tuottaa hyvää yhteiskuntaan tuottamalla varoja kansalaisjärjestöjen rahankeräyksiin ja näin tehdä auttamisesta arkea valinta kerrallaan.

Lahjoittaminen palvelun kautta on 100 %:sti luotettavaa, sillä kansalaisjärjestöt ohjaavat toimintaa yhtiön hallituksesta ja työryhmästä käsin. Rahankeräystä valvoo Poliisihallitus. Influenssi erottelee aina palvelumaksun ja rahankeräyksen osuuden selkeästi toisistaan siten, että kaupankäynti ja rahankeräys ei ole vaarassa sekoittua keskenään.

Lahjoituskohteet

Tutustu lahjoituskohteisiin tästä. Mukana on yli 270 hyväntekeväisyyskohdetta paikallisesti ja valtakunnallisesti. Valitse itsellesi merkityksellisin ja anna apua lahjoittamalla.

Lapsen Valo ry lahjoituskohteena

Lapsen Valolle voi lahjoittaa tukea yleislahjoituksena, jolloin kohdistamme avustuksena ja lahjoituksina saatuja varoja erityisesti haastavassa elämäntilanteessa oleville lapsille.

Toinen lahjoituskohde on Sointukylvyt päiväkoteihin. Sointukylpy on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljahoito sekä sointukylpy toimivat syvärentoutuksena laskien aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle. Äänimaljat ovatkin ihana keino saada keho ja mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan.

Uniongelmista, stressistä ja lihassäryistä kärsineet ovat kokeneet saaneensa äänimaljahoidosta apua ongelmiinsa. Hoito sopii kaikenikäisille ja sitä käytetään myös yhtenä hoitomuotona ylivilkkaille lapsille. Lapset nauttivat yleensä äänimaljojen rauhoittavasta soinnista. Sointukylpy on myös suosittu ohjelma yritysten virkistyspäiville.

Lahjoittamalla tähän kohteeseen autat meitä auttamaan.

Lue myös Sointukylpy lapsille jutusta päiväkotilasten kokemuksia äänimaljarentoutuksesta

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial