Valikko Sulje
lapsen valo ja valo tulee pohjolasta

Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen on nousemassa aivan uuteen arvoon näinä aikoina. Tänään asetimme yhdessä tavoitteen Valo tulee Pohjolasta- yhteisön perustajan Susanna Miettisen ja Kristiina Haltian kanssa. Lapsen Valon ensimmäinen tapahtuma 11:lle lapselle toteutuu, kun saamme 111 jäsentä yhdistykseen.

Jäsenenä tarjoat lapsille mahdollisuuksia oman Valon vahvistamiseen

Lapsen Valo ry on perustettu sydämen toiveesta tarjota lapsille paikka ja mahdollisuuksia oman Valon vahvistamiseen. Toimintaa rahoitetaan jäsenmaksuin, lahjoituksin sekä toivottavasti tulevaisuudessa myös apurahojen avulla.

Jäsenmaksu yksityishenkilölle on vain 33€/vuosi ja pienyrityksille 111€/vuosi.

Luontoyhteyden rakentamista Niipalan maatilalla lapsille

Päätimme tänään, että Lapsen Valon historian ensimmäinen tapahtuma järjestetään Niipalan maatilalla Hollolassa. Lapset valitaan mukaan Tukiperhe toiminnan kautta. Näille lapsille on elämys päästä luontoon ja saada kokea ohjattua toimintaa lämmintä tunnelmaa huokuvassa ympäristössä. 

Tapahtuma toteutuu kun saamme jäseniksi 111 henkilöä tai yritystä vähintään 33€ jäsenmaksulla. Tiedotamme sivustollamme ja somekanavissa kun tavoite on täyttynyt.

Liity jäseneksi tästä 

Yhdistyksen toiminnan tarkoitus

Lapsen Valo Yhdistyksen tarkoituksena on edistää lasten henkistä ja ruumiillista hyvinvointia. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää lapsille perheineen leirejä, tapahtumia, koulutusta ja tukitoimintaa. Kohdistamme toimintaa erityisesti haastavassa elämäntilanteessa oleville lapsille.

Kaikki on energiaa. Onneksi. Sillä se tarkoittaa sitä että kaikki on mahdollista!

Meillä on suuret visiot tulevaisuuteen lasten hyvinvoinnin parantamisen osalta. Yhdessä pystymme ihmeisiin. Tervetuloa mukaan Lapsen Valo ry:n jäseneksi.

Otathan somekanavamme seurantaan myös
Lapsen Valo Instagramissa
Lapsen Valo Facebookissa

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial