Valikko Sulje
mycashflow

Kun lähtee perustamaan yhdistystä vapaaehtoisvoimin on kumppanien saaminen mukaan toimintaan elinehto. Olemmekin äärettömän kiitollisia kaikille, jotka haluavat olla edistämässä lasten henkistä ja ruumiillista hyvinvointia kanssamme. 

Tässä jutussa kerromme yhteistyökumppanimme MyCashflown palveluista.

MyCashflow verkkokauppa-alusta jäsenmaksujen hallintaan

Lapsen Valon verkkokauppa jäsenmaksujen maksamiseen on saatu yhteistyössä MyCashflowlta. 

MyCashflow on suosituin kotimainen verkkokauppapalvelu, jonka avulla luot yrityksellesi kasvavan ja menestyvän verkkokaupan.

MyCashflown arvot sopivat Lapsen Valon toimintaan 

“Vastuuntunto, rehellisyys, avoimuus, toisten auttaminen ja luotettavuus ovat MyCashflow:n arvoja joita ylläpidämme jatkuvasti.

On meidän aikuisten vastuulla luoda lapsille henkisesti ja fyysisesti turvallinen kasvuympäristö ja tämän asian ympärillä ei ole koskaan liikaa ihmisiä.

Lähdimme mielellämme mukaan tähän projektiin koska lasten hyvinvoinnin tukeminen on meille sydäntä lähellä oleva asia ja näin ollen Lasten Valo Ry on meille luontainen yhteistyökumppani.” kertoo MyCashflown myyntijohtaja Petri Itkonen

MyCashflow faktat

  1. Helppokäyttöinen hallintapaneeli
  2. Suosituimmat maksu­palvelu- ja logistiikka­integraatiot valmiina
  3. Monipuoliset ominaisuudet myynnin edistämiseen
  4. Turvallinen ympäristö ja automaattiset päivitykset
  5. Kattavat ohjeet ja selkeä dokumentaatio
  6. Avulias ja asiantunteva asiakaspalvelu
  7. Maksuttomat valmisteemat

Tarjolla laajat palvelut verkkokauppaliiketoiminnan kasvattamiseen

MyCashflow Tarjoaa asiakkailleen valikoiman verkkoliiketoiminnan kehittämiseen tähtääviä palveluita. Yritys auttaa mm. suunnittelemaan ja toteuttamaan yksilölliset verkkokaupan ulkoasut sekä hankkimaan asiakkaita ja vauhdittamaan verkkokaupan kasvua monipuolisten asiantuntijapalveluiden avulla.

Kokeneet verkkokaupan asiantuntijat auttavat suunnittelemaan, rakentamaan ja kasvattamaan verkkoliiketoimintaa. Tiimi toimittaa pienet työt ja isot projektit aina ammattimaisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Katso tästä tyytyväisten asiakkaiden tarinoita.

Yritys palvelun takaa

Pulse247 Oy on verkkokaupankäyntiin erikoistunut ohjelmistoyritys, joka on perustettu Kajaanissa vuonna 2007. Vuosien varrella yrityksemme on kasvanut vauhdilla ja työllistää nykyään jo yli 30 työntekijää ympäri Suomen. Toiminnassamme keskitymme verkkokauppaan ja perinteisen kaupan digitalisointiin verkkokaupan teknologiaa hyödyntäen. 

Päätuotteemme on kehittämämme ja ylläpitämämme MyCashflow-verkkokauppaohjelmisto, joka on yli 2 000 tyytyväisen asiakkaan ansiosta yksi Suomen suosituimmista verkkokauppa-alustoista. MyCashflow’n ylläpidon, kehityksen ja asiakaspalvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluita kaupankäynnin kehittämiseen

Kiitos kun olette mukana rakentamassa Lapsen Valon tarinaa. 

Tutustu MyCashflown palveluihin tästä

Tutustu Lapsen Valon toimintaan ja tule jäseneksi

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial